A Moment With Me, Bucharest, My Home, My Stories, Romania

IARNA PE ULITA / WINTER ON THE BYSTREET

Post available in English and Romanian
Asa arata peisajul de iarna in Bucuresti dupa o noapte intreaga in care zapada a cazut fara incetare. Aproape ca am trecut pe modul copil si m-am bucurat ca atunci cand eram mica si luam sania la o tura prin parc. Apoi m-a lovit realitatea in fata … Suntem in Bucuresti si zapada asta nu pleaca nicaieri pana cand nu se intoarce soarele din vacanta. Doamne fereste sa dispara prin alte cai decat cele naturale. This was the view from my window after the snow storm that lasted all night long. I almost switched on to “kid mode” after looking at the winter wonderland outside and I remembered the sleigh rides from my childhood. Then, reality struck: This is Bucharest and the snow is not leaving anywhere … not before the Sun returns from his holiday. God forbid if the snow disappeared by other ways than the natural ones.

Pana la urma copilul din mine a iesit la iveala ceva mai tarziu, cand am dat o tura pana afara pentru o repriza scurta de bulgareala. Hai ca putina zapada nu a omorat pe nimeni, nu e asa? The kid in me returned a bit later when we went out for a snowball fight. Come on, a bit of snow never killed anyone, right?

 

9 thoughts on “IARNA PE ULITA / WINTER ON THE BYSTREET”

  1. Vai cât am așteptat să vin în țară la zăpadă! Doar că la mine în oraș se tot anunța cod galben cod portocaliu dar nu s-a adeverit. A pornit ieri o ninsoare de a acoperit tot dar azi e soare și bate vântul și a dispărut! Aș vrea să fiu în locul tău! :)))) Trimite și la mine!

    Liked by 2 people

      1. Da așa este acum aici. Bălți și mizerie. E frumos când rămâne friguț și nu se topește, eventual mai ninge câte puțin în fiecare zi! Așa da!:))

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s